HOME




   
 
5 COPA DEL MÓN (ODENSE DK)  (17.02.2003)
     
 
Avui s’inicia a Odense (Dinamarca) la 5ª Copa del món de Bowling amb tres catalanes a l’equip estatal

Les catalanes Sandra Torrents i Roser Romero del Club Diagonal, i Mercè Burgués del Barcelona, formen part de l’equip estatal que avui debuta en la cinquena Copa del món de Bowling, que se celebra a Odense (Dinamarca). Completen l’equip les madrilenyes del Club Capital Marta Canosa i Matilde Parra, i la valenciana Milagros Albert del Club Levante.

És el primer cop que l’equip estatal femení disputarà una Copa del món. L’únic precedent és la participació l’any 1998 als Països Baixos de l’equip masculí, format José Ignacio Estevez, Marcial Ovide, Francisco López, Angel Herrería i pels catalans Lluís Montfort Rifé i Joan Ricart, gràcies a la medalla de plata obtinguda als campionats d’Europa de Suècia el mateix any.

La Copa del món se celebra cada dos anys, i està reservada a setze equips: als cinc primers classificats en els campionats de la zona europea, americana i asiàtica, i al país organitzador. L’equip estatal va aconseguir una excel•lent classificació al Campionat d’Europa celebrat a Alemanya, igualades amb França en la setena posició, i han aconseguit la participació gràcies a les vacants de la zona asiàtica.

La participació és la següent:

Dones: USA, Canadà, Mèxic, Malàisia, Austràlia, Finlàndia, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, Suècia, Països Baixos, Espanya, Grècia, França i Dinamarca.

Homes: USA, Mèxic, Canadà, Malàisia, Austràlia, Qatar, Noruega, Suècia, Finlàndia, Anglaterra, Grècia, França, Irlanda, Països Baixos, Alemanya i Dinamarca.

Els equips favorits en dones són els Estats Units, amb dos medalles d’or i dos d’argent en les anteriors edicions, i Finlàndia, dos ors i un argent. En homes Suècia, dos ors i dos argents, els Estats Units, un or i un argent, i Finlàndia, un or i dos bronzes.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades