HOME




   
 
FINAL DE LA PRIMERA VOLTA A LLEIDA (BITLLES)  (22.01.2004)
     
 
La lliga de Lleida de Bitlles Catalanes ha arribat al final de la primera volta. El més destacat son els problemes que està passant enguany l’equip d’Albesa, sis vegades campió de Catalunya.

En el grup A de primera divisió domina Benavent de Segrià amb 20 punts (10 victòries i una derrota) seguit de Bellavista amb 18 punts. En el grup B Montmagastre és el primer amb 18 punts, seguit de Torà i Vilanova de Bellpuig (actual campió de Lleida i sots-campió de Catalunya) amb 16, aquest últim amb un partit menys. Miralcamp, amb 14 punts i dues partides menys podria posar-se al capdevant de la classificació.

A segona divisió, Mollerussa i Alcoletge dominen el grup A amb 16 punts, encara que el Mollerussa té una partida menys. El domini de l’imbatut La Fuliola en el grup B és molt clar amb 26 punts. El segueix a quatre punts el Cabanabona.

En el grup femení domina amb claredat el Montserrat, amb cinc victòries de cinc partits disputats. El segueixen a quatre punts l’Arc Iris, el Mollerussa i el Sant Martí, encara que aquests dos últims han jugat una partida més.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades