HOME




   
 
COPA GENERALITAT DE BITLLES - ACABA LA PRIMERA ELIMINATÒRIA  (11.03.2004)
     
 
Durant el mes de febrer s’ha disputat la primera eliminatòria de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes. Aquesta nova competició s’ha posat en marxa amb la participació de 32 equips d’arreu de Catalunya. D’aquests, 16 són els que estaran en el bombo de cara al sorteig dels vuitens de final, que es farà el dia 18 de març a la seu de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

De Barcelona s’han classificat el C.B. COP, C.B. Viladecans i B.C. La Cava-Guinardó, de Girona el C.B.C. Llofriu, de Tarragona el C.B. Els Alfacs i el C.B. Deltebre, i de Lleida el C.B. Ivars d’Urgell, C.B. Gàrzola, C.B. Vilanova de Bellpuig, C.B. El Soleràs, C.B. Miralcamp, C.B. Torà, C.B. l’Albagés, C.B. Sió d’Agramunt, C.B. Seròs i el C.B. Vallverd d’Urgell.

El millor equip d’aquesta primera eliminatòria ha estat el C.B. Deltebre, que va jugar dues grans partides contra el C.B. Palou, fent 388 punts en la primera partida i 369 en la segona.

Altres equips que van tenir una destacada actuació van ser el Viladecans (343-383), Torà (334-385), Vallverd d’Urgell (383-320), Vilanova de Bellpuig (382-320) i Ivars d’Urgell (362-339)

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades