HOME




   
 
FINAL DE LA TERCERA LLIGA D'AFICIONATS A MATARÓ (BOWLING)  (25.03.2004)
     
 
S’han celebrat a les instal•lacions de New Park Mataró la final de la tercera lliga d’afeccionats de bowling, aquesta iniciativa dirigida per Marcial Ovide , actual campió d’Espanya i organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport de Top Bowling.

En aquesta edició hi ha participat un total de dotze equips i 50 jugadors. L’equip del Big Ball Fire format per Arnau Faja, Pere Escobar i Cristina Sanz s’han proclamat campions seguits per l’equip Strike Attack, format per Jordi Girbau, Shandor Goerlich i Josep Gibert, i en la tercera posició l’equip Pardillos amb Charly García, Javier Guerrero i Felipe Martínez.

CLASSIFICACIONS INDIVIDUAL FEMENINA:
M. Mar Tena del Tragapanes amb 162 de mitjana, Cristina Sanz del Big Ball Fire amb 152,67 de mitjan i Conchita Serrano de l’equip Els Boleros amb 142,72 de mitjana

CLASSIFICACIONS INDIVIDUALS MASCULINES:
Arnau Faja del Big Ball Fire 167,73 de mitjana, Jordi Girbau i Shandor Goerlich de l’equip Strike Attack amb 165 i 162,22 de mitjana.

Pròximament a les mateixes instal•lacions de New Park Mataró s’iniciarà un curs de Bowling amb disminuïts psíquics del Maresme.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades