BOWLING/COPA DE ORO : NUÑEZ I VARGAS CAMPIONS D’ESPANYA  (04.04.2004)

Francisca Nuñez del Club Barcelona i Antoni Vera del Club Mediterrània s’han proclamat campions d’Espanya en la sisena Copa d’Or amb handicap, la competició celebrada a les instal•lacions de Planet Bowling (Gavà), va acollir a 54 jugadors/es procedents de Madrid, València, Alacant i Catalunya.

El bon estat de les pistes de Planet Bowling va fer molt renyida la classificació per a la defensa de posició.

La jugadora Francisca Nuñez (handicap 4) es va adjudicar el campionat femení desprès de guanyar a la final de la defensa de posició a la jugadora Valenciana Milagros Albert ( handicap 1del Club Levante) per 417 a 364, la mitjana obtinguda en la classificació global per Nuñez ha estat de 190,92. En tercera posició s’ha classificat Rosa Mas del Vallès Bowlling Club (handicap 10) a qui Albert va derrotar en la primera partida de defensa de posició per 237 a 201, la millor partida amb 268 se l’adjudicada Irene Perales del Club Diagonal.

En la categoria masculina s’han enfrontat a la final tres jugadors el Mediterrània Bowling Club, Antoni Vargas (handicap 6) tercer classificat per la defensa de posició va derrotar al seu company Clemente Castrillo (handicap 3) per 189 a 177, finalment Vargas es va imposar a Borja Herranz (handicap 10) per 448 a 358, la millor partida amb 278 pals també va ser compartida pels jugadors del Mediterrània Clemente Castrillo i Antoni Vargas.

CLASSIFICACIÓ FEMENINA: 1.- Francisca Nuñez 190,92 (Barcelona) 2.- Milagros Albert 187,17 (Levante) 3.- Rosa Mas 182,50 (Vallès) 4.- Ana Terriza 175,33 (Costa de Azahar) 5.- Amparo Sansegundo 175 (Capital Bowling) 6.- Núria Ruiz 174,75 (Barcelona) 7.- Montserrat Calderon 174,75 (Speed) 8.- Irene Perales 182,83 (Diagonal) 9.- Graciela Kraus 172,83 (Capital Bowling) 10.- Pilar Hidalgo 168,92 (Capital Bowling).

CLASSIFICACIÓ MASCULINA : 1.- Antonio Vargas 200 2.- Borja Herranz 199,83 3.- Clemente Castrillo 204,42 del Mediterrània 4.- Luís García 194,92 (València) 5.- Valentí Mas 198,50 (Vallès) 6.- Pau Ortega 199,50 (Diagonal) 7.- José Murciano 188,75 (Costa de Azahar) 8.- José Moratalla 192 (Capital) 9.- José Martí 186,42 (Costa de Azahar) 10.- Enric Campuzano 189,67 (Speed).

El campionat ha estat organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport i la col•laboració de Planet Bowling. Els campions participaran a l’European Gold Cup, que se celebrarà a Kiev (Ucraïna) el proper mes de maig.