HOME




   
 
MEDITERRÀNIA I BARCELONA CAMPIONS A LA PROVA DE TRIOS DE BOWLING  (10.05.2004)
     
 
Les instal•lacions de Planet Bowling (Gavà) han acollit la prova de trios dels 7èns. Campionats de Catalunya de Bowling, amb la participació de 62 equips masculins i femenins. En categoria femenina l’equip del Club Bowling Barcelona format per Anna Rosa Casanovas, Francesca Núñez i Mercè Burgués, (9698 pals 179,59 de mitjana) han assolit l’or, seguit per el Bowling Club Diagonal format per Irene Perales, Marzia Barberini i Pilar Perales, (9653 pals 178,75 de mitjana), el bronze ha estat per l’equip del Mediterrània Bowlling Club amb 9532 pals 176,51 de mitjana, format per Elena Tàrrega, m. Àngels Álvarez i Patrícia Fuente.

En categoria masculina l’equip del Mediterrània format per Robert Mills, Kennan Glover i Eduard Grau han guanyat la medalla d’or amb 11051 pals (204,64 de mitjana), la medalla d’argent va estar molt renyida fins a la darrera partida entre els equips del Club Seven-3,(Albert Roca, Andrés Moraes i Emiliano Penades) i l’equip del Club Diagonal, (Benet Boira, Ricardo Gallego i Lluís Montfort) que finalment es va imposar l’equip del Seven-3 per 10855 a 10828.

CLASSIFICACIÓ PER CATEGORIES:

En la segona categoria masculina l’equip del Club Barneda format per Albert Viñolas, Jordi Guimó i Narcís Sistachs,(196,59 de mitjana) es va proclamà campió, seguit per l’equip del Club Diagonal format per Ferran Puerta, Pau Ortega i Marc Ventura (196,39 de mitjana). En la tercera categoria l’equip del Bages Bowling Daniel Rodríguez, Javier Muñoz i Lluís Moncunill varen guanyar el títol amb una mitjana de 192,59 d’equip, seguits per el jugadors del Club Mediterrània Toni Vargas, Toni Vera i Manuel Cabrera amb 191,70 de mitjana. En la segona categoria femenina l’equip del Mediterrània (medalla de bronze) es va imposar al equip del Club Vallès format per Rosa Mas, Anna Mas i Irene Cortés.

Aquest cap se setmana a les instal•lacions de Bowling Pedralbes, finalitzaran els 7èns Campionats de Catalunya amb la celebració de la Copa Generalitat (prova d’equip de 5) i el Masters de Catalunya, seguidament és procedirà al lliurament de trofeus, Copa Generalitat i la Medalla que atorga la Unió de Federacions al campió/ona de Catalunya individual.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades