HOME




   
 
TIRADES ESCOLARS A VILASSAR DE MAR (BITLLES CATALANES)  (06.05.2004)
     
 
Des del 27 d’abril al 6 de maig, més de 700 nens i nenes de Vilassar de Mar han pogut gaudir de la pràctica de les bitlles catalanes a les seves escoles per segon any consecutiu. Gràcies al suport de l’Ajuntament, tècnics de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling han ensenyat a jugar a bitlles als alumnes de 3r fins a 6è de primària de les quatre escoles de Vilassar de Mar: CEIP Vaixell Burriac, CEIP del Mar, CEIP Pérez Sala i Escola Presentació.

L’estrella d’aquest programa ha estat la trobada conjunta de tots els alumnes de sisè – entre 150 i 175 nois i noies – al camp de futbol, on s’han habilitat 35 pistes de bitlles. Mai s’havia organitzat una tirada amb tants jugadors d’aquestes edats – 11, 12 anys – i amb tantes pistes. Sens dubte ha estat una jornada espectacular.

Jocs Escolars

D’altra banda, el proper dissabte 22 de maig es disputa a Ivars d’Urgell la Final Nacional de Bitlles Catalanes dels Jocs Escolars de Catalunya del curs 2003-2004. Hi participaran els nois i noies de tot Catalunya, d’edats compreses entre els 8 i els 15 anys, que hagin aconseguit classificar-se en les diferents fases territorials disputades durant els curs.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades