HOME




   
 
DIAGONAL CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT DE BOWLING  (16.05.2004)
     
 
Els equips masculí i femení del Club Diagonal de Barcelona s’han proclamat campions de la VIII Copa Generalitat de Catalunya a la final celebrada a les instal•lacions del Bowling Pedralbes amb la participació dels 16 millors equips classificats en els Campionats de Catalunya.

La final masculina de la Copa Generalitat i el lliurament de premis van estar presidits pel Director General de l’Esport Ignasi Doñate, amb la presència de Maribel Sanchez, en representació de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Alcover per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Resultats de la Copa Generalitat de Catalunya:

En categoria femenina l’equip del Diagonal amb Irene Perales, Teresa Marcè, Roser Romero, Pilar Perales i Sandra Torrents han assolit la primera posició, seguit per el Club Seven-3 (Natàlia Omedes, Anna Pérez, Àngels López, Àngels Tudela i Marisa García).

En categoria masculina també l’equip del Diagonal amb Ricardo Gallego, Benet Boira, Ferran Puerta, Pau Ortega i Marc Ventura, han quedat primers després de vencer en la final el Vallès Bowling amb Balbir Sinhg, Manuel López, Valentí Mas, Sergi López i Jordi Olmos.


Trofeu de l’UFEC

Les medalles de l’UFEC al millor jugador i jugadora han estar per Pilar Perales i Álvaro Cardona, primers en la classificació combinada dels campionats de Catalunya, després de les proves individual, parelles i trios.

Masters de Catalunya

Els 10 millors jugadors en categoria masculina i femenina als Campionats de Catalunya han disputat la final master, amb els següents resultats:

El dones l’or va ser per Mercè Burges (Barcelona) amb 1715 punts (190,56 de mitjana), l’argent per Marzia Barberini (Diagonal) amb 1708 punts (189,78) i el bronze per Pilar Perales (Diagonal) amb 1689 punts (187,67).

En categoria masculina la medalla d’or va ser per Andrés Moraes (Seven-3) 1929 punts (214,33), l’argent per Albert Roca (Seven-3) amb 1864 punts (207,11) i el bronze per Robert Mills (Mediterrània) amb 1841 punts (204,56).

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades