HOME




   
 
LLOFRIU S’IMPOSA A GIRONA I LA GALERA A TARRAGONA (BITLLES)  (15.05.2004)
     
 
Per molt poc, però l’equip de Llofriu repeteix l’èxit de la temporada passada i s’ha proclamat campió de la Lliga de Girona de Bitlles Catalanes. La lluita amb els Spuknics ha estat duríssima fins l’última jornada. Després de disputades 20 partides, tots dos equips han aconseguit 18 victòries, i ha estat la diferència de pals el que ha donat el títol als de Llofriu. Així doncs, aquests dos equips seran els representants de Girona en la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs, que es disputarà el proper diumenge 6 de juny a Mont-ras (El Baix Empordà).

La classificació individual final, l’encapçala el en Jordi Burgas del equip debutant Alls Secs Piquen, amb una mitjana de 68,25 punts per partida. Segon ha estat en Josep Alsina de Llofriu, i tercer i quart s’han classificat els jugadors dels Spuknics Josep Durango i Julian Rivera.

En un apretadíssim final, com és costum a Tarragona, La Galera ha guanyat per primera vegada la Lliga de Tarragona. Fins a quatre equips optaven al títol abans de disputar-se les dues últimes partides. Finalment, les derrotes de Santa Bàrbara i Els Valentins van fer que La Galera es proclamés campió i que l’acompanyi al Campionat de Catalunya com a segon classificat el Freginals. D’altra banda, Masdenverge A baixa a segona divisió, i el seu lloc a primera l’ocuparà la propera temporada l’equip de Los Caseros, després de procalmar-se campió de la segona divisió també en un apretat final de lliga amb el Deltebre B.

En categoria individual el millor bitllaire de primera divisióha estat en Josep M. Martí de Santa Bàrbara, seguit de l’Abundio Quesada de Els Valentins i en Ramon Queral de Sant Rafel. A segona, el millor ha estat en Valentí Alfara de Les Cases, segon en Jordi Gilabert de Los Caseros i tercer en Joan Navarro de Deltebre.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades