HOME




   
 
CAMPIONAT DE CATALUNYADE BITLLES A MONT-RAS  (23.05.2004)
     
 
El proper diumenge 6 de juny es disputarà a Mont-ras – Baix Empordà – la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes. Com és costum hi participaran els dos millors clubs de les quatre lligues territorials.

Per Girona repetiran participació el C.B.C. Llofriu i el C.B.C. Spuknics de Mont-ras. Representant a Tarragona ho farà per primera vegada el C.B. La Galera i repetirà després d’algunes temporades el C.B. Freginals. Per Barcelona, el C.B. COP sumarà la seva novena participació en un Campionat de Catalunya, buscant un títol que se li resisteix, i l’acompanyarà el debutant C.B. Viladecans. Per Lleida hi participaran dos equips clàssics en aquesta competició: el C.B. Albesa, que l’any passat va sumar la seva sisena victòria en un Campionat de Catalunya, i el C.B. Benavent de Segrià, campió de les dues primeres edicions, els anys 1995 i 1996.

El Campionat començarà a les 10 del matí, a l’escola Torres i Jonama de Mont-ras, i estarà organitzat per l’Ajuntament d’aquesta població empordanesa amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades