HOME




   
 
LA GALERA SORPRENENT CAMPIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS  (08.06.2004)
     
 
El passat diumenge dia 6, a Mont-ras (Baix Empordà), amb un temps esplèndid, encara que una mica calorós, es disputà el desè Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes, i contra tot pronòstic, l’equip del C.B. La Galera es proclamà Campió de Catalunya, culminant una temporada plena d’èxits – campió de Lliga de Tarragona – tot just tres anys després de la seva fundació.

La Galera (364 pals) s’imposà en la Final a l’altre representat de Tarragona, el C.B. Freginals (340), segon, i al també debutant i sorprenent C.B. Viladecans (315), tercer, que havia estat el millor equip en la partida de classificació. També sorprenentment, l’equip del C.B.C. Llofriu quedava en quarta posició, per davant dels tres equips favorits: el C.B. COP de Barcelona (cinquè), el C.B. Benavent de Segrià (sisè) i el C.B. Albesa (setè). En vuitena posició hi quedar el segon representant de Girona, el C.B.C. Spuknics de Mont-ras. Així doncs, per primera vegada els equips de Tarragona són els clars dominadors d’un Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles Catalanes.

Cal destacar també la brillant actuació del jugador de Freginals Carmelo Miralles, que en la primera partida va aconseguir fer un ple, 90 pals, nou bitlles de nou intens, estant a punt de repetir-ho en la partida final.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades