HOME




   
 
OMNIUM CULTURAL PREMIA AL C󷷷B󷷷 IGUALADA  (10.09.2004)
     
 
El passat 10 de setembre, en un acte molt emotiu celebrat al teatre de l’Ateneu Igualadí, el Club de Bitlles Igualada va rebre de la delegació de l’Anoia d’Omnium Cultural el Premi al Compromís Cultural, per la seva tasca de difusió de les bitlles catalanes.

El Club de Bitlles Igualada va néixer fa dos anys i, presidit per Montserrat Roset, s’ha mostrat com un dels clubs més actius en la difícil tasca de difusió i promoció d’aquest esport. Prenen part en les competicions oficials que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i han recorregut gran part de Catalunya participant en tot tipus de campionats i actes culturals, on han pogut mostrar a molta gent del país la bellesa i senzillesa d’aquest joc tradicional que va estar a punt de desaparèixer no fa gaire temps.

Avui en dia, gràcies a la tasca que fan el Club de Bitlles Igualada i d’altres d’arreu del país, les bitlles catalanes estan tenint un creixement important i ja es practiquen en la quasi totalitat del territori català.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades