HOME




   
 
VILAFRANCA DEL PENEDÈS SEU DEL CAMPIONAT INDIVIDUAL  (09.09.2004)
     
 
El Camp de Futbol de l’Espiralll de Vilafranca del Penedès serà, el proper 3 d’octubre, la seu del Campionat de Catalunya Individual de Bitlles Catalanes, gràcies a l’acord a que han arribat el Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’aquesta localitat i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

A Vilafranca si reuniran els millors jugadors i jugadores de les quatre lligues territorials de la temporada 2003/2004, i hi podran defensar el títol aconseguit la l’any 2003 la Sandra López i en Juan García, tots dos del Club Bitlles COP de Barcelona.

Per preparar aquest campionat, durant tot el mes de setembre s’han celebrat diferents campionats a moltes localitats de Catalunya, destacant els del dia 11 a Mont-ras i a Bellpuig, el del dia 19 a Els Alamús, i el dia 24 el Trofeu de la mercè a Barcelona.

A Tarragona ja es posa en marxa la Lliga 2004/2005, disputant-se la primera jornada de primera divisió el dia 19 de setembre, i la de segona divisió comença el dia 26. L’equip de La Galera tindrà molta feina a defensar el títol aconseguit la temporada passada.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades