HOME




   
 
BITLLES : EL C󷷷B󷷷 GÀRZOLA CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT 2004  (17.10.2004)
     
 
El passat dissabte 16 d’octubre, a les pistes municipals de bitlles de Viladecans, el C.B. Gàrzola es va proclamà campió de la primera edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en una interessant final davant del C.B. Miralcamp.

Sens dubte aquest ha estat l’èxit més important d’aquest dinàmic club fundat l’any 1992, que presidit per l’incansable Rufino Gabaldón organitza el primer dissabte de maig una de les millors “Tirades Populars de Bitlles”. Gàrzola, és un petit nucli urbà de menys de 40 habitants agregat al municipi de Vilanova de Meià - La Noguera – Actualment, el Gàrzola compte amb 11 jugadors, i la temporada passada ja va ser l’equip revelació de la lliga de primera divisió de Lleida. En la Copa Generalitat d’engunay ha superat als equips de Cervera, Guinardó, Ivars d’Urgell i Vilanova de Bellpuig.

El C.B. Miralcamp, segon classificat, està presidit per l’Emili Franci i va ser fundat l’any 1986. Actualment compte amb 14 jugadors, i ha estat una vegada campió de la lliga provincial de Lleida. Miralcamp - Pla d’Urgell - és una població de 1250 habitants, que a més del Miralcamp compte amb un altre club de bitlles, el Bellavista. En aquesta Copa Generalitat, el Miralcamp s’ha desfet de La Portella, Vallverd d’Urgell, Sió d’Agramunt i Deltebre.

El C.B. Viladecans va ser l’organitzador d’aquesta final en nom de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, que va estar presidida per la Sra. Maria Salmerón, 1a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Viladecans, el Sr. Ignasi Doñate, Director General del Consell Català de l'Esport, el Sr. Joan Ricart, President de la Federació Catalana de Bitlles i el Sr. Llucià Sánchez, President del C.B. Viladecans. També van assistir-hi els alcaldes de Vilanova de Meià, Sr. Joan Serra i de Miralcamp, Sr. Mencior Claramunt recolzant als seus respectius equips.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades