HOME




   
 
TOTES LES LLIGUES EN MARXA (BITLLES)  (26.11.2004)
     
 
Amb l’inici de la competició a Girona, ja estan en marxa totes les lligues territorials de Bitlles Catalanes. En total participen 131 equips que apleguen un miler d’esportistes.

A Tarragona la competició va començar el mes de setembre, amb disset equips a primera divisió i disset més a segona. L’equip de La Galera és el principal favorit, després d’haver-se proclamat campió de Catalunya el mes de juny passat.

La lliga de Lleida va començar el 10 d’octubre amb la novetat de la creació d’un grup de tercera divisió que se suma als dos de primera i els dos de segona, a més del grup femení. Enguany el nombre de clubs participants s’ha incrementat amb la participació per primera vegada del C.B. Ametllers (Cervera), el C.E. Plans de Sió, (Les Pallargues), el C.B. Sant Sebastià (Castellserà) i el C.B. El Poal.

A Barcelona també ha augmentat el nombre de clubs i equips participants, gràcies a la incorporació del C.B. La Pubitlla de la Plana (Vic) i el C.B. Soques de Badalona. La lliga va començar el 17 d’octubre passat amb dotze equips a primera i dotze més a segona divisió.

La lliga a Girona ha estat l’última de començar i també ho ha fet amb la incorporació d’un nou club, el C.B.C. La Tribu de Mont-ras. Amb aquest ja són deu els equips que competeixen en la lliga gironina.

Tots aquests equips competeixen per participar en els Campionats de Catalunya, on participaran els dos primers de cada territorial.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades