HOME




   
 
IGUALTAT A LA LLIGA DE BARCELONA (BITLLES CATALANES)  (04.12.2004)
     
 
Després de sis jornades disputades cap equip de la primera divisió ha aconseguit mantenir-se invicte. L’últim en caure ha estat el Viladecans A que va perdre contra el COP A - actual campió de Lliga - per 347 a 343 punts.

El Guinardó A també ha guanyat cinc de les sis partides disputades i es col•loca en segona posició. Després hi ha quatre equips amb vuit punts: el COP A, el Siuranenc, el Viladecans B i el Sagrada Família. A la part baixa de la classificació de primera trobem els equips B i C del COP amb 2 punts i el Guinardó B que encara no ha aconseguit puntuar tot i haver fet molt bones partides.

A segona divisió domina el Tossal B que ha guanyat les sis partides, seguit del Siuranenc B, Viladecans C i Soques de Badalona amb cinc victòries i una derrota. La lluita per l’ascens es presenta força interessant, ja que podrien unir-s’hi el Siuranenc D i els Almogàvers SF.

La classificació individual està encapçalada pel jugador del Sagrada Família Emilio Pacheco, amb una mitjana de 76.67 punts. El segueix de prop en Jordi Mitjana del COP amb 76.5 punts per partida. Al seu darrera s’han classificat Maties Fontanet del Guinardó (74.5 punts), en Toni Solé del Siuranenc (74.2 punts) i en Juan García del COP (74 punts).

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades