HOME




   
 
LES SELECCIONS CATALANA I SUECA S’ENFRONTEN A PLANET BOWLING  (14.02.2005)
     
 
El 14 de Febrer se celebra a les instal•lacions de Planet Bowling, situades al Centre Comercial BARNASUD de Gavà, el primer encontre amistós entre les seleccions júniors de Catalunya i Suècia. El conjunt català dirigit per Marcial Ovide i format per Margarita Roa, Axel Guimò, Àlvar Cardona, Carles Escabias, Francesc Hernández, Hèctor Roca, Jordi Petit i Ivan Ortilles, s’enfrontaran al conjunt suec dirigit per Peter Engström i format per Justina Wellstam, Therese Granelie, Simon Östberg, Linus Persson i Daniel Nordström-Green, a una sèrie individual de tres partides i després per equips mixtos de cinc jugadors.

Tot seguit s’iniciaran les sèries de classificació del III Catalonia Open-Trofeu Galasa, quarta prova del circuit europeu 2005, organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col•laboració de l’Ajuntament de Gavà, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Televisió de Catalunya – canal 33. El pressupost del torneig és de 48.000 €, la dotació en premis és superior als 25.000 €, gràcies a les aportacions dels principals patrocinadors IMAX Port Vell i la constructora GALASA.

En aquesta edició s’espera la participació de més de 150 jugadors procedents dels següents països: Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, Colòmbia, Dinamarca, Estat Units, Finlàndia, França, Espanya, Itàlia, Mèxic, Països Baixos, Rússia, Suècia i Suïssa. La federació catalana ha convidat especialment a Addie OPHELDERS, president de la federació internacional ETBF, per presenciar aquest esdeveniment i presentar-li el projecte de la candidatura a la organització dels Campionats d’Europa del 2007.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades