HOME




   
 
BOWLING: III CATALONIA OPEN – TROFEU GALASA  (25.02.2005)
     
 
Les instal•lacions de PLANET BOWLING, situades al Centre Comercial BARNASUD de Gavà, acullen aquesta setmana el III CATALONIA OPEN – TROFEU GALASA, quarta prova del circuit europeu 2005, organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col•laboració de l’Ajuntament de Gavà, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Televisió de Catalunya – canal 33. El pressupost del torneig és de 48.000 €, la dotació en premis és superior als 25.000 €, gràcies a les aportacions dels principals patrocinadors IMAX Port Vell i la constructora GALASA.

La federació catalana ha convidat especialment a Addie OPHELDERS, president de la federació internacional ETBF, per presenciar aquest esdeveniment i presentar-li el projecte de la candidatura a la organització dels Campionats d’Europa del 2007.

En aquesta edició s’espera la participació de més de 150 jugadors procedents dels següents països: Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, Colòmbia, Dinamarca, Estat Units, Finlàndia, França, Espanya, Itàlia, Mèxic, Països Baixos, Rússia, Suècia i Suïssa.

En homes cal destacar la participació del campió mundial i del World Ranking Masters Gery VERBRUGGEN (Bèlgica) i del jugador de la federació catalana i campió estatal Marcial OVIDE. En dones la participació és excel•lent, entre les millors del 2004 i el que portem del 2005: Kamilla KJELDSEN (Dinamarca), Nina FLACK (Suècia), Victoria SOFKOVA (Suècia), Anna MATTSSON-BAARD (Suècia), Marieke De JONG (Països Baixos), Martina BECKEL (Alemanya), Ghislaine Van der TOL (Països Baixos), Tatiana SMIRNOVA (Rússia), Brenda De BRUINE (Països Baixos). També participen les internacionals franceses Alexandra COMBES i Laurence GAILLARD, les holandeses Wendy Van Der LIST i Wendy KOK, campiona júnior europea del 2004 i la colombiana Margarita ROA, entre altres jugadores destacades.

Fins el dissabte es jugaran les series de classificació. Diumenge pel matí els primers 40 classificats disputaran les eliminatòries, i a la tarda, a partir de les 15 hores, la defensa de posició dels tres primers classificats.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades