HOME




   
 
EL COP, CAMPIÓ A BARCELONA - BITLLES CATALANES  (03.05.2005)
     
 
Després de la jornada del 24 d’abril a Badalona, el C.B. COP va obtenir el seu novè títol de lliga de Bitlles Catalanes de la lliga territorial de Barcelona. El C.B. Guinardó es va classificar en segona posició i, en tercera, el C.B. Siuranenc d’Horta, que no va aprofitar l’avantatge que duia als seus rivals a falta de dues partides. Els equips del districte d’Horta-Guinardó de Barcelona van dominar, doncs, la competició.

Per altra banda, curiosament, els dos clubs que representaran Barcelona al Campionat de Catalunya perdran un dels seus equips de primera divisió, ja que el COP C i el Guinardó B ocupen les dues últimes places de la classificació i la propera temporada jugaran a segona.

A segona divisió el Siuranenc B es va proclamar campió i pujarà de categoria juntament amb el Tossal B de Manresa, que es va classificar segon. Cal destacar la bona actuació en aquesta categoria dels equips dels Almogàvers Sagrada Família i els Soques de Badalona que en el seu primer any de participació van ser tercers i quarts respectivament.

Fins a l’última jornada, la classificació individual va estar molt disputada. Cal esmentar que dues dones van aconseguir classificar-se entre les cinc primeres posicions. La classificació final de la temporada és la següent: 1r.- Juan García (COP), 2a.- Júlia López (Viladecans), 3r.- Clemente Reviriego (Can Folguera), 4a.- María Gómez (COP), 5è.- Luís Fernández (Can Folguera).

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades