HOME




   
 
CARMEN CARNEIRO MEDALLA DE PLATA A LA COPA D’OR D’EUROPA  (01.06.2005)
     
 
La jugadora catalana Carmen Carneiro, representant d’Espanya, va guanyar la medalla de plata al Campionat d’Europa de Copa d’Or que va tenir lloc a Roma. Hi van participar els guanyadors de Copa d’Or de vint-i-un països europeus. La jugadora catalana va comptar amb el suport de Roser Romero directora del bowling a Catalunya.

Tan els representants masculins com femenins van jugar les divuit partides de classificació, després els vuit millors jugadors es va enfrontar en una lliga de tots contra tots i finalment els tres primers classificats van lluitar per la defensa de posició.

En la classificació femenina, Carmen Carneiro, va ocupar la cinquena plaça després de les divuit partides, en la lliga de tots contra tots es va classificar primera per a la defensa de posició i finalment es va adjudicar la medalla de plata amb una puntuació de 343 pals. La jugadora anglesa Angie Brown es va imposar primer a la jugadora hongaresa Sarolta Dosztaly per 209 a 181 i després a Carmen Carneiro per 354 a 343 pals. La catalana va cedir la medalla d’or només per nou pals de diferència.

En la classificació masculina van guanyar la medalla d’or Paul Mc Cauley d’Irlanda del Nord, la medalla de plata Sandro Vagge d’Itàlia i la medalla de bronze Constantinou Costakis de Xipre.

El mes de maig de l’any 2006 Foetz (Luxemburg) acollirà el XXX Campionat d’Europa de Copa d’Or.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades