HOME




   
 
27È TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA DE BOWLING  (10.07.2005)
     
 
El jugador professional BRIAN VOSS (USA) guanya a l’anglesa JO HARRIES en una excel•lent final a BOWLING PEDRALBES

L’anglesa Jo HARRIES va mantenir les opcions de guanyar el 27è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bowling fins a la vuitena entrada de la partida final de defensa posició contra Brian VOSS, el jugador professional de la PBA dels Estats Units, primer en la classificació, que finalment s’imposà per 245 a 211. En la primera partida HARRIES, que va jugar a una mitjana de 227,86 a la classificació, es va desfer amb facilitat del recent campió d’Europa a Moscou, el finlandès Jari RATIA, per 252 a 190.

Per poder accedir a la final, Brian VOSS va aconseguir una puntuació rècord de 1.082 pals (277-237-290-278) en les semifinals, 20 strikes consecutius en les dues darreres partides, totalitzant 3.362 en les 14 partides de classificació (240,14 de mitjana). Per primer cop a Catalunya la reglamentació ha permès la participació d’aquest magnífic jugador, que després de la final va oferir una exhibició per al públic assistent juntament amb els jugadors de la PBA Mike MACHUGA i Robert SMITH.

La quarta plaça va estar per Vanessa FUNG (Xina) que aconseguí una puntuació de 3.042 pals (217,28), seguida de Sonja ULRICH (Alemanya) a només un pal de diferència. En total han participat 201 jugadors de 20 països d’Europa, Àsia i Amèrica amb una bona representació dels jugadors del clubs catalans. Cal destacar les puntuacions obtingues per Marcial OVIDE (211,00) i Jochi ESTEVEZ (204,40) del Club Diagonal, Artur COLOMER (Seven 3) i Keenan GLOVER (Mediterrània), i en dones Sandra TORRENTS (191,60).

Han estat presents durant el campionat i a les finals: Pere ALCOVER, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Mercè CURULL, en representació del govern de la Generalitat de Catalunya, Sergey LISITSYN, membre del presidium de la federació internacional, Joan RICART i AGUILÀ, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Jordi SANS, en representació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i per part dels patrocinadors Joel ORDAX (BANCAJA) i Ricardo GALLEGO (IMAX Port Vell i GALASA).

L’equip organitzador i tècnic del esdeveniment dirigit per Carles MARTÍ i Lluís MARTÍNEZ de Bowling Pedralbes, amb la col•laboració del tècnic de la federació internacional el suec Anders LENSTRÖM, ha aconseguit un any més que la participació i els resultats hagin estat excel•lents i que es pugui començar a preparar amb optimisme la edició del 2006.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades