HOME




   
 
XXVII TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA DE BOWLING  (01.07.2005)
     
 
Les instal•lacions de BOWLING PEDRALBES acullen aquesta setmana el 27è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bowling, onzena prova del circuit europeu EBT 2005 amb la màxima qualificació de MAJOR, organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Televisió de Catalunya – canal 33. La dotació en premis és superior als 50.000 €, gràcies a les aportacions dels principals patrocinadors IMAX Port Vell, la constructora GALASA i la immobiliària FD.

En aquesta edició s’espera la participació de més de 200 jugadors procedents dels següents països europeus: Alemanya, Anglaterra, Àustria, Bèlgica, Colòmbia, Dinamarca, Estats Units, Finlàndia, França, Grècia, Espanya, Itàlia, Noruega, Països Baixos, Polònia, República Txeca, Rússia, Suècia, Suïssa, Veneçuela i Xina. Gràcies als canvis en la reglamentació del circuit europeu, participaran jugadors professionals de la PBA, concretament el mític Brian VOSS, Mike MACHUGA i Robert SMITH, que ens oferiran la possibilitat de presenciar el millor espectacle d’aquest esport a Europa.

Cal destacar la participació de campions i campiones de món i d’Europa, així com els millors classificats en el European Bowling Tour del 2005. En dones: les alemanyes Martina BECKEL (número 1) i Tanya PETTY (3); les daneses Kamilla KJELDSEN (2), Britt BRÓNDSTED (9) i la millor jugadora dels darrers anys a Barcelona Bettina LUND; la sueca Anna MATTSSON-BAARD (5); les fineses Piritta KANTOLA (7) i Reija LUNDÉN (8); les angleses Jo HARRIES (10) i Zara GLOVER (11); la russa Tatiana SMIRNOVA (12). En homes: el campió de la passada edició i actual número 1, l’anglès Paul MOOR i Stuart WILLIAMS (7); els finesos Jouni HELMINEN (2), Mika LAHTI (12) i el recent medalla d’or als europeus Jari RATIA (19); els alemanys Jens NICKEL (5) i Achim GRABOWSKI (18).

També participaran els campions estatals individuals Sandra TORRENTS i Marcial OVIDE del Club Diagonal de Barcelona, així com les jugadores de la selecció catalana que s’han proclamat campiones a Madrid: Irene i Pilar PERALES, Margarita ROA, Francisca Nuñez i Glòria SALA.

Fins el dissabte es jugaran les series de classificació. Diumenge pel matí els primers 48 classificats disputaran les eliminatòries, i a la tarda, a partir de les 17 hores, la defensa de posició dels tres primers classificats.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades