HOME




   
 
INAUGURACIÓ D’INSTAL•LACIONS A HORTA - BITLLES  (21.09.2005)
     
 
El passat diumenge 18 de setembre el Club de Bitlles Siuranenc d’Horta va inaugurar les seves instal•lacions esportives de l’avinguda de l’Estatut del barri d’Horta de Barcelona, just al costat de les pistes del Club Petanca Coimbra, amb qui compartirà part de les noves instal•lacions. El districte d’Horta-Guinardó ha estat qui s’ha fet càrrec de la construcció de les noves pistes de bitlles catalanes.

La presidenta del Consell del Districte, Maravillas Rojo, la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Elsa Blasco, i diferents consellers van presidir l’acte d’inauguració. Totes dues van destacar la voluntat de l’ajuntament de continuar col•laborant amb les bitlles i l’esport en general. El president del club amfitrió, Toni Solé, va agrair el suport de l’ajuntament en aquest projecte ara realitzat després de molts anys de feina. El president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Ricart i Aguilà, a més va destacar que la construcció d’una instal•lació específica per bitlles catalanes dotada de magatzem i serveis permetrà tenir a l’abast del ciutadans un espai per a practicar aquest esport tant nostre.

La tirada inaugural va ser concorreguda. La jove jugadora Marta Solé va ser la primera a llançar els bitllots, acompanyada de les autoritats municipals, els presidents de la Federació i del Club Siuranenc, de Roser Vallhonesta, Nito Canales i Abel Sensarrich, en representació de les entitats i els ciutadans d’Horta i dels jugadors federats.

Hi van participar diferents clubs de bitlles (Llofriu, Igualada, Viladecans, Can Folguera, COP, Guinardó, Xatos de Rubí i Pubitlla de Vic) així com diferents entitats del barri d’Horta, tant esportives com culturals (Petanca Coimbra, U.A. Horta, Foment Hortenc, AMPA Mare Nostrum, Lluïsos d’Horta, Esplai St. Joan d’Horta) i un equip format per consellers del districte. L’acte es va convertir en una gran festa tant per als jugadors federats com per als no iniciats en les bitlles catalanes.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades