HOME




   
 
BOWLING – IV CATALONIA OPEN – TROFEU GALASA  (02.03.2006)
     
 
Les instal•lacions de Planet Bowling, situades al Centre Comercial Barnasud de Gavà, acullen aquesta setmana el IV Catalonia Open Trofeu Galasa de Bowling, cinquena prova del circuït europeu, organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Gavà, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el Comitè Olímpic de Catalunya i Televisió de Catalunya-Canal 33.

La competició compta amb un pressupost superior als 90.000 €, que s’han cobert gràcies a les aportacions dels principals patrocinadors la constructora GALASA i Imax Port Vell. Participen més de 200 jugadors de 20 països diferents, entre els que cal destacar el campió de la edició passada Osku Palerma (Finlàndia), els finalistes Jari Ratia (Finlàndia) i Marcial Ovide (Catalunya), Paul Moor (Anglaterra) primer del rànquing EBT2005 i campió del Ciutat de Barcelona, els campions del món Gery Verbruggen (Bèlgica) i Michael Sassen (Països Baixos), entre altres esportistes d’alt nivell. En l’apartat femení, cal destacar, la participació de la jugadora anglesa Zara Glover campiona del I European Women’s Master’s, celebrat a Barcelona el passat mes d’octubre, Jo Harries (Anglaterra) subcampiona del Master i del Ciutat de Barcelona 2005, les finalistes Helen Johnsson (Suècia) i Rejja Lundén (Finlàndia), Britt Bröndsted (Dinamarca) primera del rànquing EBT2005. També destaquem la participació de les jugadores catalanes, que actualment encapçalen el rànking estatal, Sandra Torrents (Club Diagonal), Pilar Perales (Club diagonal) i Rosa Más (Club Vallès).

Fins el dissabte es jugaran les series de classificació. Diumenge pel matí els primers 40 classificats disputaran les eliminatòries, i a la tarda a partir de les 15 hores, la defensa de posició dels tres primers classificats.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades