HOME




   
 
BOWLING: II EUROPEAN WOMEN MASTER’S 2006  (11.10.2006)
     
 
Les instal•lacions de BOWLING PEDRALBES de Barcelona acullen aquesta setmana el II EUROPEAN WOMEN MASTER’S amb la participació de les millors jugadores del circuit europeu, de la selecció catalana i les jugadores més destacades de la federació. Aquest esdeveniment, exclusivament femení, està organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Televisió de Catalunya. Aquesta és la tercera prova d’alt nivell de Bowling que organitza aquest any la federació catalana després del 5è Catalonia Open, celebrat a Gavà el mes de març, i el 28è Ciutat de Barcelona, també a Bowling Pedralbes el mes de juliol. El pressupost total és superior als 50.000 €, i la federació compta amb les aportacions dels principals patrocinadors IMAX Port Vell i la constructora GALASA.

Participaran jugadores d’Anglaterra, Colòmbia, Dinamarca, Finlàndia, França, Islàndia, Itàlia, Malta, Suècia i Catalunya. El nivell de les participants és impressionant:

Zara Glover (Anglaterra), campiona de la primera edició l’any 2005 i actual número 1 del rànking 2006.
Bettina Lund (Dinamarca), campiona del circuit europeu l’any 2001 y 2002, és la jugadora amb més primeres posicions (10) en proves del circuit europeu des de l’any 2000.
Helen Johnsson (Suècia), guanyadora dels Campionats d’Europa aquest any, número 3 del rànking 2006 i 8 primeres posicions al circuit europeu.
Sue Abela (Malta), millor jugadora de la història de la Mediterranean Challenge Cup, amb 19 medalles d’or, 8 de plata i 5 de bronze, en les 9 edicions disputades.
Isabelle Saldjian (França), número 4 del rànking 2006, 2 primeres posicions al circuit europeu.
Anna Mattsson-Baard (Suècia), número 10 del rànking 2006, 2 primeres posicions al circuit europeu.
Reija Lundén (Finlàndia), número 11 del rànking 2006, 2 primeres posicions al circuit europeu.
Jo Harries (Anglaterra), finalista de la primera edició l’any 2005, 2 primeres posicions al circuit europeu.
Sandra Torrents (Catalunya), millor jugadora catalana al rànking, campiona d’Espanya 2005.

Donat la rellevància de la competició, i la important promoció de l’esport femení que això suposa tant a nivell europeu com a Catalunya, la competició ha estat inclosa en el calendari de la federació internacional, la European Bowling Federation ETBF. El president Addie Ophleders ha confirmat la presència del seu consell directiu al complet.

Programa de la competició:

Divendres 13 d’octubre a les 9 hores, a les 13 hores i a les 17 sèries de classificació
Dissabte 14 d’octubre a les 9.00 hores i a les 13.00 sèries de quarts de final
Dissabte 14 d’octubre a partir de les 16.30 hores semifinals i final

 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades