HOME




   
 
BITLLES CATALANES - COMPETICIÓ PER A CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR  (28.11.2006)
     
 
La Federació Catalana de Bitlles i Bowling ha posat en marxa aquesta temporada una competició de bitlles catalanes reservada a jugadors i jugadores de categories en edat escolar, des de benjamins fins a juvenils, que constarà de dues jornades territorials i una gran jornada final nacional. La bona acollida d’aquesta competició ha significat per a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling doblar el nombre de llicències de jugadors i jugadores d’aquestes categories.

Aquests dies ha començat la primera de les jornades territorials. Dissabte passat, 18 de novembre, es va estrenar a les delegacions de Barcelona (Igualada), Girona (Mont-ras) i Marina Alta (Lloret). El dia 25 es disputarà a Ponts la jornada corresponent a la territorial de Lleida i, el dissabte 2 de desembre, la Sénia acollirà la competició a la demarcació de Tarragona.

D’altra banda, la Junta Directiva de la Federació ha designat les seus dels diferents campionats de Catalunya de l’any 2007: el barri d’Horta de Barcelona, Cervera i Castellserà. Els clubs d’aquestes localitats s’ocuparan dels detalls de les diferents competicions. Així el C.B. Siuranenc d’Horta acollirà la jornada nacional de la competició per a categories en edat escolar, el 14 d’abril, el C.B. Cervera serà l’amfitrió del Campionat de Catalunya de clubs, el dia 10 de juny, i finalment el C.B. Sant Sebastià de Castellserà organitzarà el Campionat de Catalunya individual, el 6 d’octubre.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades