HOME




   
 
BOWLING – ÀNGELS ÁLVAREZ I DAVID MORATÓ, CAMPIONS INDIVIDUALS DE CATALUNYA  (30.11.2006)
     
 
La prova individual del X Campionat de Catalunya, que van acollir les instal•lacions de Planet Bowling de Gavà, es va celebrar amb èxit de participació i unes finals femenines i masculines excitants

Les jugadores M. Àngels Álvarez (Mediterrània) i Margarita Roa (Límit) van protagonitzar una emocionant final fins a la darrera partida de la competició. La jugadora Àngels Álvarez es va imposar a Margarita Roa per 3381 pals a 3350 en l’última partida. Les segueixen les jugadores Rafaela Carneiro del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès, Mònica Petruzzelli del Club Mediterrània, Roser Romero del Club Diagonal, Marzia Barberini del Club Seven-3, Anna Rosa Casanovas del Club Barcelona, Sandra Oliva del Club Seven- 3 i fins a 47 participants.

En la categoria masculina varem poder gaudir d’una trepidant lluita per la medalla d’or entre els tres jugadors millors classificats, finalment va ser David Morató del Club Sitges que es va imposar a Raúl Gálvez del Club Sweetade per 3766 (209,22 de mitjana) a 3712 (206,50 de mitjana), seguits de prop per Josep Guàrdia del Club Barcelona, amb 3690 pals (205 de mitjana). Cal destacar també els bons resultats de Kennan Glover del Club d’Aro (204 de mitjana), Ferran Martínez Club Diagonal (201,22 de mitjana) i Alvaro Cardona del Club Barcelona(201 de mitjana) i fins a 139 participants més.


FOTO: Àngels Álvarez i Margarita Roa

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades