HOME




   
 
BOWLING: V CATALONIA OPEN – TROFEU GALASA  (28.02.2007)
     
 
A partir d’avui i fins diumenge, les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona acullen el V CATALONIA OPEN-TROFEU GALASA DE BOWLING, quarta prova del Circuit europeu 2007, que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Televisió de Catalunya-Canal 33. La dotació econòmica en premis supera els 55.000 €, gràcies a les aportacions dels principals patrocinadors, la constructora GALASA i IMAX PORT VELL.

En aquesta edició s’hi ha inscrit més de 150 jugadors i jugadores procedents de més de 17 països diferents de tres continents, entre els quals cal destacar la participació per primer cop d’una parella del Kazakhstan. Aquesta competició internacional ofereix l’oportunitat de veure a Barcelona el joc més espectacular del bowling actual. La jugadora americana Melissa Bellinder (a la foto amb el president de la Federació Catalana), va assolir el primer 300 femení en competició oficial a casa nostra.

En categoria femenina, hi participaran les 6 primeres classificades del rànquing europeu Martina Beckel (Alemanya), Ghislaine Van der Tol (Països Baixos), Pirita Kantola (Finlàndia), Nicole Sanders (Països Baixos), Krista Pollanen (Finlàndia), Kirsten Penny (Anglaterra) i les ja reconegudes Britt Bronsted (Dinamarca), Zara Glover (Anglaterra), Ivonne Gross (Àustria), Helen Johnsson (Suècia), les germanes Makela (Finlàndia). Pel que fa a la representació de Catalunya, deu jugadores d’alt nivell competiran en aquest important trofeu, entre les quals cal esmentar Sandra Torrents, Margarita Roa, Mercè Burgués i Àngels Àlvarez.

En categoria masculina, també hi participaran els millors classificats del rànquing europeu Paul Moor (Anglaterra), primer classificat en el rànquing i guanyador de la darrera edició del Ciutat de Barcelona, Osku Palerma i Kimmo Lehtonen (Finlàndia), Alix Yoan (França), Martin Larsen (Suècia), Nikolay Ovchinnikovs (Letònia), finalista de l’any anterior, Federico Rossi (Itàlia), campió de la darrera edició, a més de jugadors de la talla com ara Or Aviram (Israel), actual campió d’Europa, Thomas Gross (Àustria), finalista al Ciutat de Barcelona, i Martin Blix i Robert Andersson (Suècia).

Les sèries de classificació es jugaran fins dissabte i els primers 48 classificats disputaran les eliminatòries diumenge al matí. La defensa de posició dels tres primers classificats tindrà lloc a la tarda, a partir de les 17 hores, i serà retransmesa pel Canal 33 de Televisió de Catalunya.


FOTO: Melissa Bellinder amb el president de la Federació Catalana

 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades