HOME




   
 
V CATALONIA OPEN – TROFEU GALASA DE BOWLING  (05.03.2007)
     
 
Representants de les tres zones de la federació internacional al podi

El suec Martin Larsen s’imposa al V Catalonia Open – Trofeu Galasa, quarta prova del circuit europeu EBT 2007 i celebrat a les pistes de Bowling Pedralbes de Barcelona. El podi ha estat format per primer cop a Europa per jugadors de les tres zones de la federació mundial. En segona posició s’ha classificat el brasiler Rodrigo Hermes (Zona Americana) i Wu Siu Hong (Hong Kong), representant de la Zona asiàtica, ha estat tercer. Les dues partides de la final de defensa de posició han estat molt ajustades, primer Hermes s’ha desfet de Siu Hong per 208 a 191, i finalment Larsen ha guanyat a Hermes per 208 a 196 per emportar-se els 100 punts pel rànquing europeu i els 10.000 € de premi al primer. Hermes s’ha endut 5.000 € i Siu Hong 3.000 €, d’un total de 55.000 € destinat a premis.

Primer s’han classificat 48 jugadors dels més de 150 inscrits, procedents de les sèries de 6 partides disputades durant la setmana, els quals han disputat 4 partides més, que acumulades al 50% de la sèrie, han donat pas als 24 semifinalistes. Aquests han jugat 4 partides més per obtenir un dels tres llocs per a la defensa de posició. Larsen (237 de mitjana) va entrar primer després el segon tall, Siu Hong (233) segon i Hermes (235) tercer. A continuació s’han classificat els belgues Gery Verbruggen (233) i Jean Marc Lebon (230), el francés Yoan Alix (231). Marcial Ovide (215) del Club Diagonal de Barcelona ha estat el millor classificat de casa nostra al obtenir la divuitena posició.

L’anglesa Kirsten Penny (215), guanyadora l’octubre passat del II European Women Masters a Barcelona, ha estat la millor aconseguint els 2.500 € de premi garantit per la primera jugadora. La finlandesa Krista Pollanen (206) i la neerlandesa Priscilla Maaswinkel (205) han completat el podi femení. Les jugadores catalanes han obtingut bons resultats destacant Sandra Torrents (199) del Diagonal i Mercè Burgués (194) i Anna Rosa Casanovas (193) del Barcelona.

Han presidit la final: Jaume Conejero (Unió de Federacions de Catalunya), Joan Ricart i Aguilà, president de la Federació Catalana de Bitlles, Oriol Ros (Bowling Pedralbes), i per part dels patrocinadors Ricardo Gallego (IMAX Port Vell i GALASA). L’equip organitzador de la federació encapçalat per Roser Romero i Clara Roca; i l’equip tècnic de Bowling Pedralbes dirigit per Carles Martí Lluís Martínez, han aconseguit un cop més que la participació i els resultats hagin estat excel•lents i que es pugui començar a preparar amb optimisme els propers esdeveniments.

PEU FOTO: els vencedors amb els representants de les institucions i patrocinadors.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades