HOME




   
 
BOWLING: MÀXIMA REPRESENTACIÓ CATALANA AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE COPA D’OR  (16.04.2007)
     
 
Entre avui i demà se celebrarà a València la final estatal de Copa d’or. Un cop més la representació de Catalunya, serà la més nombrosa, amb 39 places, d’entre un total de 96 jugadors i jugadores de tota Espanya.

El campió i campiona de la prova estatal, representarà a Espanya al Campionat d’Europa de Copa d’or, que enguany es celebra a la ciutat de Paphos (Xipre).

La Federació Catalana ha organitzat, en el decurs de la temporada, quatre proves de classificació per la final estatal amb una participació de quasi 200 jugadors i jugadores dels diferents clubs de Catalunya.

Els jugadors més destacats de la classificació general han estat: Margarita Roa, amb una mitjana global de 190,52 i M. Àngels Álvarez amb 185,09 de mitjana. En la categoria masculina Moises Pérez amb un global de 209,93 de mitjana i David Ansaldo, 192,69 de mitjana.

Des de l’any 2001, els nostres representants han assolit les millors classificacions hi han participat al Campionat d’europa.

L’any 2001 Anna Rosa Casanovas del Club Barcelona i Raúl Carnero del Club Mediterrània; 2002 Mercè Burgués del Club Barcelona;2003 M. Àngels Álvarez del Club Mediterrània; 2004 Francisca Nuñez del Club Barcelona i Antonio Vargas del Club Mediterrània;2005 Camen Carneiro del Club Bages i l’any 2006 Núria Muntaner del Club Vila Bowling, que finalment no va poder participar-hi degut a la retirada per part de la federació espanyola a causa de la participació de la federació de Gibraltar.

 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades