HOME




   
 
BOWLING: 29È TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA DE BOWLING  (24.07.2007)
     
 
A partir d’avui i fins diumenge 29, les instal•lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona acullen el 29è TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA DE BOWLING, tretzena prova del Circuit Europeu EBT 2007, organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Televisió de Catalunya-Canal 33. La dotació econòmica en premis és de 55.000 € i el pressupost total supera els 100.000 €.

Aquesta competició ofereix l’oportunitat de veure a Barcelona el joc més espectacular del bowling actual. Es preveu la participació de 200 jugadors i jugadores procedents de 26 països diferents de les tres zones de la federació internacional.

Cal destacar la participació de les 10 jugadores i jugadors que actualment encapçalen el rànking europeu, en primer lloc: Kirsten Penny d’Anglaterra i actual campiona del Women Master’s celebrat a Barcelona el passat mes d’octubre, Britt Bronsted (Dinamarca), Martina Beckel (Alemanya), Rikke Holm (Dinamarca), Kamilla Kjeldsen (Dinamarca), en categoria masculina Osku Palerma (Finlàndia), Paul Moor (Anglaterra), guanyador de la darrera edició del Ciutat, Martin Larsen (Suècia) campió en la darrera edició del Catalonia Open celebrada el març passat, Pasi Uotila i Kimmo Lehtonen (Finlàndia), a més de la participació del jugador americà Tim Mack que compta en el seu palmarès amb 70 partides de 300 i 62 títols en els cinc continents.

Pel que fa a la representació de Catalunya, les components de la selecció catalana Sandra Torrents, Mercè Burgués, Ángels Álvarez, juntament amb Lluís Montfort, Raul Galvez, Carlos Domínguez i Víctor Hurtado competiran entre els millors.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades