HOME




   
 
BOWLING: III EUROPEAN WOMEN MASTERS 2007  (12.10.2007)
     
 

BOWLING:  III EUROPEAN WOMEN MASTERS 2007




Per tercer any consecutiu les instal·lacions del Bowling Pedralbes, situades a l’avinguda del Doctor Gregorio Marañón de Barcelona, acullen l’European Women Masters de Bowling, amb la participació de les jugadores més destacades d’Europa i la resta del món. Aquesta competició exclusivament femenina està catalogada amb tres estrelles en el calendari d’esdeveniments esportius de Catalunya.


La convocatòria d’aquesta edició supera la cinquantena de participants, a més de les dotze jugadores convidades especials de la Federació Catalana pels seus mèrits esportius. Com a novetat, hi ha un trofeu especial a les esportistes sub-20 atorgat pel president d’Honor del Cio, Joan Antoni Samarach.


El nivell de les participants és altíssim, tot destacant la presència de les jugadores del nord d’Europa, com les angleses Kirsten Penny i Zara Glover, les daneses;Kamila Kjlden, Bettina Lund i Britt Brönsted,  i les sueques Nina Flack, Helén Johnsson i Anna Mattsson-Baard. Per part catalana n’hi haurà a l’hora un bon grapat de jugadores, entre les que surt com a favoritaSandra Torrents.



Les sèries de classificació van començar ahir dijous i continuen avui divendres. Els quarts de final i les semifinals se celebraran dissabte a partir de les 9 h. La final, que serà retransmesa pel canal de televisió TV3, s’iniciarà a les 18 h.


Tota la competició es podrà seguir en directe per Internet a través del web de la federació: www.tbowling.cat


Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Televisió de Catalunya. La Federació compta també amb les aportacions dels patrocinadors: Uttam London, Yumi, Imax Port Vell i la constructora Galasa.



Foto : Joan Rircart amb la jugadora maltesa Sue Abela


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades