HOME




   
 
BOWLING CAT TV INICIA LES EMISSIONS A INTERNET AMB UN ÈXIT ROTUND  (15.10.2007)
     
 
La televisió en línia dedicada al bowling va començar la seva activitat amb motiu del III Women Masters, President Samaranch Trophy. Les emissions van ser inaugurades oficialment per Juan Antonio Samaranch, president d’honor del Comitè Olímpic Internacional (COI), i per Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, organitzadora de la competició.

 

Més de 2.500 espectadors a tot el món van gaudir de les finals de la primera emissió de Bowling Cat TV. La iniciativa va engegar la seva activitat aquest dijous, 11 d’octubre, amb les partides classificatòries del tercer torneig internacional Woman Masters de Bowling, i va acabar amb l’emissió, el dissabte 13, de la gran final entre la nord-americana Tenelle Milligan i l’anglesa Kirsten Penny.




La iniciativa de Bowling Cat TV va ser seguida pel president d’honor del COI així com per altres personalitats del món del bowling i de l’esport en general, com Anna Pruna, secretària general d’Esports de la Generalitat de Catalunya; Ignasi Doñate, director general de Projecció Internacional d’Organitzacions Catalanes; Jaume Conejero, vicepresident de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC); Gustavo López, vicepresident de la Federació Internacional de Bowling (FIQ); Addie Ophelders, president de l’European Tenpin Bowling Federation (ETBF); José Guandique, president de la Pan American Bowling Confederation (PABCON); Martín Faba, president de l’Asociación Costarricense de Bowling; Verónica Rajii, presidenta de la Federación de Bowling de Chile, entre molts altres convidats.

 

La iniciativa se situa dins de l’estratègia de la nova directiva de la FIQ, que basarà la seva política en la millora de la comunicació del bowling a escala internacional. “Som davant la democratització total de la informació”, comentava Joan Ricart a la resta d’autoritats presents el passat 13 d’octubre al Bowling Pedralbes, i va subratllar: “Moltes jugadores ens han dit que les han seguit des dels seus països a Amèrica i Europa, hem fet una emissió en proves, pràcticament sense comunicació, i estem tenint un èxit impressionant”.

 

La web de la Federació () va aconseguir més de 6.000 visites durant els tres dies del torneig, tot un èxit per a un esdeveniment d’aquestes característiques. Per exemple, el Ciutat de Barcelona, un campionat de prestigi internacional de primer ordre, suposa més de 15.000 visites en tres dies. Una altra adreça amb un avenç significatiu és el lloc de Bowling Cat TV a YouTube (www.youtube.com/bowlingcattv). Ja han vist el seu vídeo de capçalera més de 4.000 internautes.

 

Durante els dies del Woman Masters molts participants, periodistes i professionals del món del bowling es van connectar a la web per veure en directe l’esdeveniment des de la mateixa instal·lació esportiva, on es va habilitar connexió Wi-Fi gratuïta per a tothom que ho sol·licités.

 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades