HOME




   
 
BOWLING: III EUROPEAN WOMEN MASTER’S 2007  (10.10.2007)
     
 
 

BOWLING:  III EUROPEAN WOMEN MASTER’S 2007


les instal·lacions de BOWLING PEDRALBES de Barcelona acullen aquesta setmana el III EUROPEAN WOMEN MASTER’S amb la participació de les millors jugadores del circuit europeu, de la selecció catalana i les més destacades de la federació. Cal destacar la participació de les sueques Helén Johnsson i Nina Flack, actuals campiones del món n la prova de trios, celebrat recentment a Monterrei (Mèxic).


La novetat d’enguany és el Samaranch Trophy, un trofeu exclusiu per a les jugadores sub-20. El president d’Honor del CIO Joan Antoni Samarach, qui des de la primera edició ha donat el seu suport i ha presenciat la competició, ha volgut premiar les jugadores més joves amb aquest trofeu que atorga uns premis especials.



El nivell de les participants és altíssim, on no hi faltaran les angleses Kirsten Penny i Zara Glover, campiones del 2006 i 2005 respectivament;Kamila Kjlden, Bettina Lund i Britt Brönsted, totes elles guanyadores del circuit europeu en diversos anys; o les sueques Nina Flack,       Helén Johnsson i Anna Mattsson-Baard, classificades entre les millors del circuit europeu del 2006. També cal destacar la presència de ña francesa Isabelle, Saldjian; la maltesa Sue Abela, millor jugadora de la història de la Mediterranean Challenge; o la nord-americana Tennelle Milligan, campiona de la zona Panamericana. Per part catalana n’hi haurà a l’hora un bon grapat de jugadores, entre les que surt com a favoritaSandra Torrents.


Atesa la rellevància de la competició, pel que fa a la promoció de l’esport femení tant a nivell mundial com a Catalunya, aquesta competició està classificada amb tres estrelles en el calendari de esdeveniments internacionals de Catalunya. El III European Women Masters està organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Televisió de Catalunya. El pressupost total és superior als 100.000 €, i la federació compta també amb les  aportacions dels patrocinadors: UTTAM LONDON, YUMI, IMAX Port Vell i la constructora GALASA.


El programa de la competició s’obre demà a les 17hores; i el divendres es desenvoluparà en tres tongades, a partir de les 9 hores, seguint amb les sèries de classificació. El dissabte tindran lloc al matí les sèries de quarts de finbal;i a partir de les 16,30 hores arribaran els moments decisius amb les semifinals i la final, de nou retransmesa per TV3.



Foto: Helén Johnsson, Malin Glender i Nina Flack, actuals campiones del món.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades