BOWLING – CARME CARNEIRO I LLUÍS MONTFORT, CAMPIONS INDIVIDUALS DE CATALUNYA  (07.12.2007)

BOWLING – CARME CARNEIRO  I LLUÍS MONTFORT, CAMPIONS INDIVIDUALS DE CATALUNYA

Carme Carneiro, del Club Barcelona, i Lluís Montfort, del Club Sweetrade, de les Franqueses del Vallès han guanyat la prova individual dels XI Campionats de Catalunya de Bowling, celebrada a les instal·lacions de Baix Bowling a Sant Vicenç dels Horts. A la competició hi ha participat un total de 165 jugadors i jugadores dels diferents clubs d’arreu de Catalunya. La prova individual és la primera de les quatre proves de què consten aquests campionats.

En una final molt ajustada entre les quatre primeres jugadores, Carme Carneiro es va imposar per tan sols vint-i-cinc pals a Rosa Mas, del Club Vallès de Terrassa, seguida de Sandra Torrents,del Club Diagonal, i M. Àngels Álvarez, del Club Mediterrània.

Pel que fa a la categoria masculina, Lluís Montfort ho va tenir més fàcil amb els seus contrincants i va guanyar amb comoditat. La pugna va estar per a la medalla de bronze entre el campió de la temporada passada David Morató, del Club Sitges, i el jugador del Club Mediterrània, David Ansaldo.

Classificacions masculines: 1. Lluís Montfort 4040 pals (224,44 de mitjana); 2. Raul Galvez 3812 pals (211,78 de mitjana); 3. David Morató 3761 (208,94 de mitjana); 4. David Ansaldo 3753 pals (208,50 de mitjana); Hèctor Roca 3733 pals (207,39 de mitjana).

Classificacions femenines: 1. Carme Carneiro 3293 pals (182,94 de mitjana); Rosa Mas 3268 pals (181,56 de mitjana); Sandra Torrents 3260 pals (181,11 de mitjana); M. Àngels Alvarez 3255 pals (180,83 de mitjana); Rafaela Carneiro 3231 pals (179,50 de mitjana).

La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport del Consell Català de l’Esport.