HOME




   
 
BOLOS LEONESES: DANIEL DIEZ I SANTIAGO MARTINEZ, CAMPIONS DEL V MÀSTER DE CATALUNYA  (05.12.2007)
     
 
 

BOLOS LEONESES: DANIEL DIEZ I SANTIAGO MARTINEZ, CAMPIONS DEL V MÀSTER DE CATALUNYA


Més de trenta jugadors es van enfrontar en el V Trofeu Màster  de Catalunya de “Bolos Leoneses”, que es va disputar a les pistes del Club Negrillón, situades a la zona esportiva de la Feixa Llarga de l’Hospitalet.


A la competició hi van participar els millors jugadors de primera i segona categoria dels tres clubs de Catalunya. En la primera categoria van destacar els representants del club de l’Hospitalet El Negrillón, ja que van obtenir les 3 primeres places de la classificació en ambdues categories.


Classificació primera categoria: 1. Daniel Díez, 366 pals (Negrillón); 2. Ramon Cuesta, 327 pals (Negrillón); 3. Daniel Alonso, 215 pals (Negrillón); 4. Pedro Álvarez, 194 pals (Dama de Arintero);5. Rogelio Marcos, 146 pals (Negrillón); fins a 18 participants en aquesta categoria.


Classificació segona categoria: 1. Santiago Martínez, 287 pals (Negrillón); 2. Lucinio Llamas, 266 pals (Negrillón); 3. Ángel Santamaria, 199 pals (Negrillón); Julio Gago 213 pals (Dama de Arintero); 4. Francisco Aranda, 142 pals (Negrillón) fins a 20 jugadors.


Van presidir l’acte de lliurament de trofeus Joan Ricart i Aguilà, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Toti Mumbrú, representant territorial de Barcelona del Consell Català de l’Esport, juntament amb Antonio Bermudo, tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de l’Hospitalet, José M. García Mompel, regidor del districte de Bellvitge, els presidents dels tres clubs Paulino González, del Club el Negrillón, Ángel Fernández, del Club Dama de Arintero  i Mariano González, en representació del Club d’Horta. La competició va comptar amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i el suport del Consell Català de l’Esport.


FOTO: Guardonats amb les autoritats


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades