HOME




   
 
BOWLING: VI CATALÒNIA OPEN – TROFEU GALASA DE BOWLING  (28.02.2008)
     
 

 


BOWLING:  VI CATALÒNIA OPEN – TROFEU GALASA DE BOWLING


Les instal•lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona acullen el 6è Catalònia Open – Trofeu Galasa de Bowling, quarta prova del Circuit Europeu EBT 2008, organitzat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb la col•laboració del Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i les empreses GALASA i IMAX PORT VELL. La dotació econòmica en premis és de 55.000 € i el pressupost total supera els 100.000 €


Aquesta competició ofereix l’oportunitat de veure a Barcelona el joc més espectacular del bowling actual. Es preveu la participació de més 150 jugadors i jugadores procedents de 24 països diferents de les tres zones de la federació internacional.


Cal destacar la participació de les  jugadores i  jugadors que actualment encapçalen el rànking europeu, en primer lloc: Wendy Kok dels Països Baixos i Krista Pöllänen de Finlàndia, segona classificada en el darrer Trofeu Ciutat de Barcelona celebrat el juliol passat, la finesa Jenni Makela i Zara Glover d’ Anglaterra encapçalen la llista. Pel  que fa a la  categoria masculina cal destacar la participació del suec Martin Larsen campió de la darrera edició, els anglesos Dominic Barrett i Paul Moor, els finesos Jouni Helminen i  Osku Palerma, Thomas Gross i , Stuart Williams d’Àustria i Anglaterra respectivament, a més de la participació del mític jugador professional  americà Brian Voss.


Pel que fa a la representació de Catalunya, Sandra Torrents, Lluís Montfort i Raul Galvez  components de la selecció catalana,  a més dels juvenils Axel Guimó i Àlvar Cardona competiran entre els millors.


Les sèries de classificació que tindran lloc fins a dissabte i les finals de  diumenge a partir de les 9 del matí, és podran veure per internet a través del web www.tbowling.cat, gràcies a Bowlingcat TV.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades