HOME




   
 
OPEN CATALÒNIA TROFEU GALASA: TERCERA JORNADA  (29.02.2008)
     
 

Aquest matí s’ha donat el tret de sortida a la cinquena sèrie del sisè Open Catalonia – Trofeu Galasa 2008, organitzat a la ciutat de Barcelona. A les vuit del matí han començat, al Bowling Pedralbes de la ciutat comtal, les primeres partides que estan enfrontant des de dimecres els 144 participants d’aquest campionat. Un obert individual mixta que reuneix jugadors de la talla de Martin Larsen, Kirsten Penny o el xinès Wu Siu Hong, qui en la primera jornada ja ha aconseguit una partida perfecta. En declaracions ha Bowlingcat.Tv, el vigent campió del Open, Martin Larsen, ha comentat l’alt nivell dels participants i ha remarcat la dificultat de revalidar el títol.



La primera sèrie de la jornada d’avui, la cinquena del campionat, l’ha dominat el letó Nicolay Ovchinnikov, amb 1366 punts; seguit de l’holandès Michael Sassen, que s’ha quedat amb 1293.

La sisena sèrie, que ha començat a les 12 del migdia, ha tingut en un finès el seu millor llançador: Jari ratia, amb 1329 punts. L’ha seguit Shaun Ng, ha acabat amb 1324 punts.

La penúltima de les sèries de la jornada l’ha encapçalat el suec Peter Ljung, un altre jugador independent, que ha sumat 1393 punts; seguit de prop per Dominic Baret, que s’ha quedat a 60 punts del primer classificat.

La millor marca del torneig la segueix posseint el noruec Torgensen, que en la jornada de dimecres, corresponen a la primera sèrie, va sumar 1405 punts, sent l’únic jugador, per ara, que ha superat la barrera dels 1400.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades