HOME




   
 
BOWLING – ELS MILLORS ESPORTISTES ES DONEN CITA AL CATALONIA OPEN   (01.03.2008)
     
 

BOWLING – ELS MILLORS ESPORTISTES ES DONEN CITA AL CATALONIA OPEN  


Mes de 150 jugadors del món s’han donat cita a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona, on des de dimecres i fins dissabte es disputen les sèries de classificació del 6è Catalonia Open – Trofeu GALASA, 4a prova del circuit europeu EBT 2008 i prova del calendari d’esdeveniments esportius internacionals a Catalunya.



Cal destacar l’alt nivell de joc que estan oferint els esportistes. Hi participa l’equip Pergamon de Suècia, que reuneix els millors jugadors d’arreu del món, com Martin Larsen, campió de la darrera edició, Osku Palerma (Finlàndia), campió el 2005, Wu Shiu Hong de Hong Kong, finalista l’any passat, Robert Anderson, vigent campió del Ciutat de Barcelona, Peter Ljung de Suècia i Tore Torgersen de Noruega, guanyadors de 3 proves del EBT. També participen els campions anglesos Paul Moor i Stuart Williams, guanyadors de 10 i 5 proves del EBT inclosos 3 Ciutats de Barcelona, i  Remy Ong de Singapur, medalla d’or individual al mundial de Corea 2007.



Pel que fa a la participació femenina cal destacar la participació les jugadores  de la selecció dels Països Baixos, Wendy Kok, Ghislaine Van der Tol, Pricilla Maaswinkel, les angleses Kristen Penny i Zara Glover.



Després de la tercera sèrie, encapçala la classificació el noruec Tore Torgersen amb un total de 1405 pals (234,16 de mitjana), seguit de Robert Anderson amb 1396 (232,66 de mitjana) en la tercera posició el danès  Frederich Ohrgaard 1342 pals (223,66 de mitjana) en el quart lloc el català i component de la selecció catalana Lluís Montfort amb  1329 pals (221,50 de mitjana) la cinquena posició l’ocupa Osku Palerma amb 1327 pals (221,16 de mitjana). Les primeres dones classificades fins a la tercera entrada són les fineses Mina i  Jenny  Makela i la catalana Mònica Boldo.



Diumenge a partir de les 9 del matí es disputaran els quarts de finals, per seguir amb les finals al voltant de les 15,00h, la final de defensa de posició està prevista cap a les 18,00h. Bowlingcat TV retransmetrà tota la final en directe per Internet a través del web www.tbowling.cat 



FOTO: EQUIP PERGAMON


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades