HOME




   
 
RATIA S’ADJUDICA EL SISÈ OPEN CATALÒNIA TROFEU GALASA  (02.03.2008)
     
 
El jugador finès Jari Ratia es va proclamar vencedor del sisè Open Catalònia aquest passat diumenge. Ratia va superar en la final al seu compatriota Passi Outila, en una partida molt ajustada. La final va seguir la tònica de tot el torneig, igualtat, emoció i puntuacions amb pocs punts. Els jugadors van dominar aquesta a estones, i fins al final no es va decantar el torneig del cantó de Jari Ràtia.

El campió ho va ser a mode de sorpresa ja que no sortia de favorit. A més, Ratia no va destacar en les sèries de quarts, però va marcar unes semifinals excepcionals, fent-se amb la millor marca de sèrie del diumenge, 1005 punts.

El seu competidor, un jugador amb molt més palmarès, també va despertar en el darrer dia de competició, però en va tenir prou per plantar-se a la final com a primer classificat i lluitar-la fins al desenllaç.

Les grans absències de la final, tal i com s’havia desenvolupat el torneig, van ser el singapurès Remy Ong, que va caure en una ajustada defensa del segon lloc amb Jari Ratia; i els semifinalistes Wu Siu Hong i Melvin Ocando. El xinès va ser un dels més regulars del torneig, classificant-se amb facilitat i marcant una partida perfecta en les sèries classificatòries, però la relaxació de les darreres tirades de semifinals el van condemnar. Per la seva part, Ocando va marcar la millor marca de les sèries classificatòries amb 1405, i va jugar uns quarts excepcionals, però una mala semifinal no el va permetre disputar la final del torneig.

Les grans sorpreses negatives del campionat van ser els suecs i components del Pergamon. Jugadors de la talla del norueg Tore Torgensen, Osku Palerma o Peter Ljung no van estar a l’alçada de les expectatives. Però la gran decepció va ser el vencedor de l’anterior edició, i número u del circuit europeu Martin Larsen, que va jugar un campionat discret i va perdre les opcions de passar a la final molt aviat.

Amb tot, el torneig va ser un èxit, i la cita de Barcelona es consolida un any més com una de les més importants del calendari europeu.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades