HOME




   
 
IGUALTAT A LA LLIGA DE TARRAGONA  (27.03.2008)
     
 
Igualtat a la Lliga de Tarragona


La dinovena edició de la Lliga de Tarragona de Bitlles Catalanes està resultant una de les més emocionants de la història, tant a primera divisió com a segona. A primera, després que s’hagin disputat 12 jornades (24 partides) encapçala la classificació el C. B. Deltebre amb 34 punts, seguit del C. B. Santa Bàrbara a només dos punts diferència.  També lluiten pels llocs capdavanters el C. B. La Galera i el C. B. Delta de l’Ebre amb 31 i 29 punts, respectivament.


A segona divisió hi ha una gran lluita per les places d’ascens. Dominen la classificació el C. B. Els Alfacs B i el C. E. Cambrils A, amb 39 punts, seguits del C. B. Sant Jaume, amb 38, tot i que aquest equip ha disputat dues partides menys. L’equip masculí del debutant C. B. Godall i el C. B. Roquetes, amb 36 i 34 punts respectivament, segueixen de prop els primers classificats.


En l’apartat individual destaca l’extraordinària temporada que està fent Josep Maria Martí (C. B. Santa Bàrbara), amb una mitjana de més de 78 punts per partida. També destaca l’excel·lent actuació dels jugadors del C. B. Deltebre Josep Polet Bertomeu i Frances Bo, i de Valentí Alfara del C.B. Sant Carles, amb una mitjana de més de 75 punts per partida.


Aquest diumenge 30 de març es disputaran a Ulldecona les dues partides corresponents a la jornada 14 de segona divisió. Enguany la lliga acabarà el dissabte 31 de maig amb una jornada conjunta de primera i segona divisió a Camarles, un final que promet ser molt interessant.




 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades