HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ACABA LA LLIGA DE GIRONA  (17.04.2008)
     
 
   

BITLLES CATALANES: Acaba la lliga de Girona



Mont-ras i Palafrugell han acollit les dues últimes jornades de la sisena Lliga de Girona de Bitlles Catalanes, que enguany ha tingut una primera divisió provincial i un grup comarcal del Baix Empordà.


El C.B.C. Alls Secs Piquen de Mont-ras ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada, amb 29 punts en les 18 jornades disputades (14 victòries, 1 empat i 3 derrotes). Segon classificat ha estat Els Filaprim –equip del C.E. Vilabrú– a només dos punts dels campions, i tercer, amb 24 punts, el C.B.C. Llofriu. Tanca la classificació de primera el C.B.C. Torrent amb 6 punts. Al grup comarcal del Baix Empordà s’ha proclamat campió el C.B.C. Mas Solei, que després de guanyar les 16 partides disputades ha aconseguit l’ascens a primera provincial.


En l’apartat individual el millor jugador de la temporada ha estat en Gabriel Sánchez dels Filaprim, amb una mitjana de 74.92 punts per partida, seguit d’Alfonso Peña del Vilabrú amb 73.12 i Raül Leyes de l’Empordanet amb 72.94 punts de mitjana. La millor jugadora femenina, classificada en la 17a posició, ha estat Susana Gallardo, de Llofriu, amb una mitjana de 69 punts per partida.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades