HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CATEGORIES EN EDAT ESCOLAR  (20.04.2008)
     
 
 

BITLLES CATALANES: Campionat de Catalunya de categories en edat escolar


Bellpuig va acollir el segon Campionat de Catalunya de Bitlles Catalanes per a categories en edat escolar –de benjamins a juvenils– amb la participació de 150 nois i noies de 24 clubs de tot Catalunya. Tots els participants van disputar una partida completa, i els cinc millors jugadors i jugadores de cada categoria es van classificar per a la gran final. La competició es va celebrar a les instal·lacions del Circuit de Motocròs de Catalunya.


Els vencedors en categoria benjamina van ser Anna Moreno (el Poal) i Xavier Coma (Flor de Lis); en alevins, Lídia Puigredón (Flor de Lis) i Adrià Segura (Igualada); en infantils, Elisabet Lloreta (Lloreta Kin) i Jordi Igeño (Palamós); en cadets, Mireia Sensarrich (Igualada) i Jonathan Ruíz (Vergós), i en juvenils, Maria Teresa Miret (Tordera) i Ismael García (Vilabrú).



El C. B. Sant Jaume de Bellpuig va ser l’encarregat d’organitzar la competició, i en el lliurament de trofeus van acompanyar Dolors Florensa, presidenta del club, Paquita Clua, delegada de la FCBB a Lleida, Llucià Sánchez, vicepresident de la FCBB, Camil Gómez, coordinador d’Esports de la Diputació de Lleida, Núria Ramon, representant territorial a Lleida del Consell Català de l’Esport, Rossend Cots, regidor d’Esports de Bellpuig, i Ramon Jounou, alcalde de Bellpuig.



 
     
 
imprimir retall de premsa pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades