HOME




   
 
BOWLING: BURGUÉS I CARDONA, CAMPIONS DE V TORNEIG SEVEN-3  (29.05.2008)
     
 


BOWLING:  Burgués i Cardona,  campions de V Torneig Seven-3


Prop d’una cinquantena de parelles han participat en el V Torneig de Parelles Mixtes del Club Seven-3, celebrat a les instal·lacions de Bowling Pedralbes. La competició ha estat organitzada per aquest club amb el patrocini del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Esteves Sesrovires, Bowling Pedralbes, el pub hawaià Kahala i la cocteleria Snooker, i amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

En les primeres posicions destaca la parella formada Mercè Burgués i Àlvar Cardona (Club Barcelona) que, després d’una ajustada final contra la parella del seu mateix club  formada per Neus Gallego i Álvaro Cardona, es van imposar a la suma amb 4.124 pals a 4.056 pals. La tercera plaça va ser per a la parella formada per Francisca Núñez i Áxel Guimó, amb un total de 3.299 pals.


Classificacions


1. Mercè Burgués – Àlvar Cardona  (4.124 pals); 2. Neus Gallego – Álvaro Cardona (4.056 pals); 3. Francisca Núñez - Áxel Guimó (3.299 pals); 4. Glòria Sala - Carlos Martí (3.269 pals); 5. Ana María Delgado - Juan Serrano (3.235 pals); 6. Carmen Maestre - David Nieto (2.416 pals); 7. Margarita Roa - Moisés Pérez (2.370 pals).


L’acte de lliurament de trofeus va ser presidit per l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires,  Enric Carbonell, amb la presència de Roser Brosed, regidora d’Esports, Oriol Ros, gerent de Bowling Pedralbes, Albert Roca, president del Club Seven-3, i Roser Romero en representació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


 


FOTO: Podi amb Enric Carbonell i Albert Roca


 


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades