BOWLING: LA SELECCIÓ CATALANA GUANYA A MADRID ELS CAMPIONATS ESTATALS  (09.07.2008)

BOWLING: LA SELECCIÓ CATALANA GUANYA A MADRID ELS CAMPIONATS ESTATALS

La Selecció Catalana de Bowling va aconseguir un excel·lent resultat al campionat estatal de seleccions autonòmiques que va tenir lloc a les instal·lacions de Planet Bowling  Tres Aguas d’Alcorcon (Madrid) que va enfrontar les autonomies de València, Madrid, Galícia, Andalusia, Astúries, Balears  i Catalunya. Els equips femení i masculí de la Selecció Catalana de Bowling van obtenir en total 7 medalles d’or, 2 de plata i 4 de bronze.

El conjunt masculí, format per Raül Gálvez, Marcial Ovide, David Morató, Artur Colomer, Sergio Pérez, Moises Pérez i David Ansaldo i el conjunt femení, format per Margarita Roa, Álgeles Álvarez, Rosa Mas, Mercè Burgués, Cristina Sanz, Pilar Perales i Vanessa Artacho van participar en aquesta competició sota la direcció de Ricardo Gallego i Roser Romero. En la prova absoluta d’equips, la selecció masculina, amb una suma total de 22.409 pals, va liderar la prova a 1.352 pals del segon equip classificat i la selecció femenina, amb una suma total de 19.687 pals, es va classificar en segona posició a 147 pals de la selecció campiona.

Margarita Roa, component de l’equip femení va ser la millor del conjunt català assolint les medalles d’or, en les proves individual, de trios amb Rosa Mas i Angeles Alvarez, i prova combinada. A més de la medalla de plata juntament a Rosa Mas en la prova de parelles.

En la cetegoria masculina Marcial Ovide va ser el jugador més destacat amb una mitjana global de 216,05 i 5 medalles d’or, seguit de Raúl Gálvez amb 4 medalles d’or i una mitjana global de 203 i Artur Colomer, dues medalles d’or i una de bronze.