HOME




   
 
SEAN RASH SURT AMB AVANTATGE EN LES FINALS  (27.07.2008)
     
 
El jugador nord-americà començarà avui les sèries finals del Ciutat de Barcelona amb una lleugera avantatge sobre els seus principals perseguidors. Rash va marcar en la darrera jornada de rondes classificatòries la millor mrca del campionat, amb 1444 punts, el fet que fa que surti avui a quarts de final amb un acumulat de 722 punts.

D’aquesta manera, ahir van quedar definits els 48 jugadors que prendran part avui d’aquestes finals. Per darrere de Rash s’hi troben Pete Weber i Marin Larsen, dos dels grans favorits que van marcar els seus millors registres en la jornada de dijous, en una mateixa sèrie. Per això Larsen arriba a les finals sense haver vençut en cap ronda, ja que va coincidir la seva millor puntuació amb les dues partides perfectes de Weber, que va passar com a primer de ronda.

Entre els altres jugadors que avui a les nou iniciaran la lluita pel títol destaquen Jimmy Mortensen, Robert Andersson (el vigent campió) o Paul Moore. El millor català és Lluís Monfort, que surt amb un acumulat de 691 punts, i havent marcat el sisè milor registre de les classificatòries. La primera dona en el rànquing és l’holandesa Nicole Sunders, que és vuitena amb 1375 punts, i 688 d’acumulat.

Les sorpreses negatives d’aquest Ciutat de Barcelona han estat sens dubte la no classificació de Thomas Gross i la John Janawisch, aspirants a títol que no seran ni a les finals.

Avui a les nou, a Pedralbes, començaran les sèries finals d’aquesta trentena edició, i a partir de la semfinal ho podran seguir tot en directe pel canal televisiu temàtic de la Federació Catalana, BowlingCat.Tv (a www.tbowling.cat), amb la narració de Xavi Ribera i els comentaris de Keith Hole (periodista del Bowling Journal) i Pablo Rodríguez, especialista en Bowling i periodista del Mundo.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades