HOME




   
 
PETE WEBER CAMPIÓ DEL 30È TROFEU CIUTAT DE BARCELONA DE BOWLING  (28.07.2008)
     
 
BOWLING (27-7-2008)

 

Pete Weber Campió del 30è Trofeu Ciutat de Barcelona de Bowling

 

El mític jugador de la PBA Pete Weber s’imposa al 30è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, prova del circuir europeu EBT 2008, celebrat a les pistes de Bowling Pedralbes de Barcelona. En la segona posició s’ha classificat l’anglès Paul Moor i la  joveníssima jugadora neerlandesa Nicole Sanders ha estat tercera Les dues partides de la final de defensa de posició han estat molt ajustades, primer Weber s’ha desfet de Sanders per 236 a 211, i finalment Weber ha guanyat a Moor per 214 a 211 per emportar-se els 100 punts pel rànquing europeu i els 12.000 € de premi al primer. 

 

A continuació s’han classificat Thomas Larsen (DK), Pasi Uotila (FIN), Tore Torgersen (NO), Osku Palerma (FI), Frederik Ohrgaard (DK), Brian Voss (USA) y Marco Baade (GER). Marcial Ovide (11) del Club Diagonal de Barcelona i Lluís Montfort  (22) del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès  han estat els millor classificats de casa nostra.

 

Pel que fa al podi femení, Nicole Sanders ha estat seguida per l’anglesa Kirsten Penny i la mexicana Adriana Pérez. La millor jugadora catalana ha estat   Sandra Torrents del Club Diagonal que ha passat a la fase final.

 

Després de Barcelona, les primeres posicions del circuit europeu EBT 2008 són: 1. Kirsten Penny (Anglaterra) 518 punts; 2. Britt Bröndsted (Dinamarca) 485; 3. Ghislaine van der Tol (Països Baixos) 421. En homes: 1. Osku Palerma (Finlàdia) 617; 2. Paul Moor (Anglaterra) 582; 3 Martin Larsen (Suècia) 444, tots ells participants en aquesta prova.

 

 

El president de la federació europea ETBF, Addie Ophelders, i el de americana PABCON, José Guandique, han estat present en un campionat amb un excelent participació de més de 150 procedents de 21 federacions d’Europa, Àsia i Amèrica. Les activitats internacionals de la federació catalana són un referent mundial, també s’han acreditat nombrosos periodistes, directius de federacions i organitzadors d’altres proves del Circuit Europeu.

 

També han presidit la final i l’acte de lliuraments de premis: Ignasi Doñate, Director General de Generalitat de Catalunya, Joan Ricart i Aguilà, president de la Federació Catalana de Bitlles i Vicepresident de la FIQ, Kim Thorsgaard Jensen, vicepresident de la ETBF, Oriol Ros (Bowling Pedralbes), i per part dels patrocinadors Ricardo Gallego (IMAX Port Vell i GALASA).

 

L’equip organitzador de la federació encapçalat per Roser Romero i Clara Roca; l’equip tècnic de Bowling Pedralbes dirigit per Carles Martí  i Lluís Martínez amb el suport de KEGEL;els informàtics Ferran Puerta i Manel García han aconseguit un cop més que la participació i els resultats hagin estat excel·lents.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades