HOME




   
 
PETE WEBER S'ENDÚ EL CIUTAT DE BARCELONA  (28.07.2008)
     
 
El jugador nord-americà es va proclamar just vencedor de la trentena edició del Trofeu Internacional després d'una final d'infart davant de l'anglès Paul Moor. Paul Moor s'havia classificat directament per a la final, mentre Weber va tenir que defensa la posició contra la revelació del campionat, l'holandesa de 19 anys Nicole Sunders.

L'emoció va regnar ahir en les sèries finals del Ciutat de Barcelona. A quarts de dos de la tarda va quedar deifinida la llista del 24 millors del campionat, els que jugarien les semfinals. Els grans absències a la tarda les van protagonitzar Thomas Gross i Jason Belmonte, a més de l'espanyol Melvin Ocando, que va acusar el cansament de les darreres setmanes.

Les semfinals van estar marcades per la lluita de cinc jugadors, entre ells, els joves Thomas Larsen i Nicole Sunders, o els veterans Pasi Outila, Paul Moor i Pete Weber.

Outila va finalitzar amb unes partides molt bones, però el fet de començar amb un acumulat inferior el va castigar deixant-lo fora de la final, tal i com li va passar al jove Larsen, que va ser una de lse sorpreses positives del torneig.

Finalment, l'excèntric Pete Weber va entrar com a segon, va defensar la posició contra una Sunders molt competitiva i va superar a Moor en una partida molt igualada. D'aquesta manera, Weber succeïa a Andersson en el Ciutat de Barcelona. El del Team Pergamon n'havia guanyat la passada edició.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades