HOME




   
 
PENNY I PALERMA, ELS MILLORS INDIVIDUALS DE LA COPA FEDERACIÓ  (28.07.2008)
     
 
Avui s’ha inaugurat la primera edició de la Copa Federació de Bowling, organitzada per la Federació Catalana a la bolera de Pedralbes, Barcelona. Els líders dels circuits europeus femení i masculí, Krsten Penny i Osku Palerma n’han estat els vencedors.

 

En la primera jornada s’ha celebrat la cerimònia d’inauguració d’aquest nou torneig que potencia les zones, tal i com va explicar el President de la Federació Catalana, Joan Ricart.

Després, ja en les partides, el masculí l’han dominat quatre ‘tops’ del circuit europeu. El millor ha coincidit amb el múmero u actual del circtui, Osku Palerma, seguit del seu company d’equip Tore Torgensen, que ha acabat amb 1426, a 48 de Palerma.

En el bàndol femení, Penny s’ha tret l’espineta del Ciutat de Barcelona i s’ha proclamat vencedora de la prova individual. L’anglesa, que també és número u d’Europa, ha superat la seva perseguidora, Van der Tol, per més de 200 punts de diferència

Demà es jugarà la segona i darrera jornada del campionat, on es disputaran les proves de dobles i equips mixtes, dimecres les delegacions emprendran el viatge de tornada cap als seus països.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades