BOWLING TENPIN󷷷 SANDRA TORRENTS I RAÜL GÁLVEZ REPRESENTARAN EL BOWLING DE CATALUNYA A L'EUROPEAN CHAMPIONS CUP  (21.09.2008)

Diumenge 21 de setembre, es va celebrar la final del Campionat Nacional de Catalunya individual a les instal·lacions de Baix Bowling, de Sant Vicenç dels Horts. Després de sis dies de dura competició, en condicions de pista complicades (combinació de patrons d’oli llarg i curt), vam conèixer els esportistes que ens representaran a la XXXI Copa d’Europa de Campions 2008 (European Champions Cup) que tindrà lloc a Duisburg (Alemanya) del 20 al 26 d’octubre de 2008.

En categoria femenina va ser una competició molt emocionant, a la vegada que dura, ja que en gairebé tots els enfrontaments van necessitar la tercera partida per decidir qui passava a la següent fase. En semifinals es van enfrontar Sandra Torrents (Diagonal) amb Roser Romero (Diagonal), i Mercè Burgués (Barcelona) amb Vanessa Artacho (Diagonal). Per a la final es van classificar Sandra Torrents i Mercè Burgués. A la final es va imposar Sandra Torrents per un 192 a 177 en la partida de desempat.

En categoria masculina es van enfrontar en semifinals Raül Gálvez (Sweetrade) amb Carlos Domínguez (Cat Figueres), i Moisés Pérez (Diagonal) amb Artur Colomer (D’Aro). Van passar a la final Raül Gálvez i Artur Colomer, on es va imposar Raül Gálvez per 236 a 191 en la primera partida, i un ajustadíssim 216 a 212 en la segona.

Aquesta competició va tenir una gran acceptació entre els jugadors, tal  com va demostrar el gran nombre de participants, ja que per primera vegada lluitaven per representar el bowling de Catalunya en una competició europea.

També des de la Federació se’n va fer una lectura molt positiva ja que amb aquesta competició es començava a utilitzar els patrons de joc de la més alta competició europea i mundial.